Presentació del Cau de la festa de Moros i Cristians

Som un espai global de reflexió i d'estudi; un espai que molts festers considerem necessari. Festers de diferents pobles que coincidim a veure la festa de moros i cristians com a part de la nostra cultura tradicional valenciana, i que volem que continue sent-ho. Volem gaudir junts de les nostres afirmacions col.lectives i posar de manifest allò que ens uneix i que ens fa sentir hereus d'una cultura pròpia.


Cau de la Festa de Moros i Cristians vol arreplegar aquestes sensibilitats i alhora estimular la resta de festers en aquest quefer, crear i difondre el nostre treball, al cent per cent cultural.


Ja és hora que omplim l'espai associatiu de la festa de moros i cristians amb una entitat que revitalitze, promoga i estimule l'aspecte cultural des de l'òptica de la cultura autòctona, valenciana i pròpia.


Cau de la Festa és una associació reivindicativa i amb un compromís amb el nostre país i amb la nostra història com a poble. La festa dels moros i cristians ens rememora aquell passat i celebrem d’aquesta manera la data de naixement i la mateixa conquesta.